Juridische hulp in Venlo

Samenwerking Juridische helpdesk met HBO Juristen

OAMKB werkt samen met HBO Juristen. Als ondernemer ga je daar de vruchten van plukken. De kracht van onze juridische helpdesk zit in het totaalpakket. Je kunt nu voor al je vragen op financieel en op juridisch terrein bij ons terecht. Eén adres voor hulp bij al je stress.
 Praktisch ingestelde HBO Juristen uit het hele land vormen een front om jou als ondernemer met raad en daad terzijde te staan. Een betaalbaar advies tegen een vooraf overeengekomen tarief, dus geen nadelige verrassingen achteraf. En altijd een back-up van een erkende senior jurist om de kwaliteit van het juridisch advies te garanderen.

Onze juridische helpdesk is 24/7 online en telefonisch (06 – 38542874) bereikbaar voor onze klanten. Ben je klant van OAMKB, dan krijg je gratis deskundig eerstelijns advies. Is er meer uitzoekwerk nodig voor een gedetailleerder antwoord, dan maakt HBO Juristen een offerte op. Betrouwbaar, toegankelijk, praktisch en op maat… Dat zijn de kernwaarden van het advies van onze juridische helpdesk. Dus zit je met (juridische) vragen, neem dan contact op!
 

 

Nu meer weten!