Online boekhouden in Venlo

Online boekhouden is voordelig. Aan verschillende kanten ervaar je de voordelen van een online boekhouder. OAMKB – voorheen Online Accountants MKB – heeft dat zelf aan den lijve ondervonden. Wij zijn je voorgegaan in het traject van het digitaliseren van de administratie. Daarom kunnen wij je als professionele boekhouder in Venlo ook goed begeleiden in dit proces.
Als je alle facturen die je ontvangt en zelf maakt digitaliseert, scheelt het boekhouders veel tijd en jou dus (ook) geld. Je kunt die documenten dan eenvoudig inlezen in ons boekhoudpakket. En de meer standaard facturen worden bij je online boekhouder zelfs direct op de juiste kostenpost geboekt. Dat is een kwestie van ‘de juiste instellingen’ en van gemak. Veel (tijdrovende) handmatige werkzaamheden – scannen, kopiëren, archiveren en de postroute – kunnen worden voorkomen, als je zoveel mogelijk online doet.

Bij OAMKB zijn wij ons er heel goed van bewust, dat je echt goed moet gaan werken. Je moet anders gaan denken en de kansen zien die nu voor het grijpen liggen. Niet alles hoeft meer op papier voor je te liggen. Als online boekhouder helpen wij je om je administratie op orde te hebben en te houden. En de informatie die uit je boekhouding volgt voor de bedrijfsvoering is ook veel eenvoudiger boven water te halen en te gebruiken, te delen.

Wil je ook met online boekhouden aan de slag? Probeer het pakket van je online boekhouder uit Venlo nu uit!