Bedrijfsadviseur in Venlo

Het is onmogelijk om als ondernemer alles zelf te regelen. Dat is ook niet verstandig omdat je tijd wilt investeren in groei en ontwikkeling van jouw onderneming. Veel administratieve zaken kunt je uitbesteden aan professionals, zowel op locatie als extern. Een groot deel van de fiscale administratie is ook over te dragen aan specialisten. Dat kan een (online) boekhouder zijn of een geregistreerde accountant.

Naast het uitvoeren van duidelijke taken zijn er ook meer complexe kwesties waarbij externe hulp van aanzienlijk belang kan zijn. Bijvoorbeeld bij bedrijfsadvies voor een optimale inrichting van de bedrijfsvoering, of juridische ondersteuning bij conflicten en om meer inzicht te verkrijgen in de regelgeving. Soms heb je een partner nodig van die van buiten naar binnen kan kijken, een professional die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en regelgeving. OAMKB staat voor Echt goed werken in Administratie met een specialisatie in het Midden- en Kleinbedrijf. Naast accountancy kun je tevens bij OAMKB terecht voor begeleiding bij de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan:

Bedrijfsbegeleiding in Venlo

Voor ondernemingen die willen groeien en voor DGA’s bieden wij begeleiding op maat die niet beperkt is tot eenmalige ondersteuning maar regelmatig wordt geboden voor een hogere continuïteit. Er wordt een grondige analyse gemaakt die samen met een consultant en de directie wordt besproken. Daarbij komen alle aspecten van de bedrijfsvoering aan bod. Een primaire focus ligt daarbij op het maximaliseren van de winst. Door de markt te doorzien en een goede productstrategie op te stellen wordt er een betere continuïteit gerealiseerd met een hoger winstperspectief voor de toekomst.

Ervaren consultants geven bedrijfsadvies

De ondernemer wordt begeleid door seniors binnen het bedrijfsleven met een breed spectrum aan disciplines en expertise. Consultants die nergens voor terugdeinzen maar uitdagingen juist met beide handen aangrijpen. Via consultatie krijg je als ondernemer meer inzicht op je eigen bedrijf. Op die wijze kan een goed advies worden verstrekt die naadloos aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Mogelijke risico’s worden in kaart gebracht waarbij uiteraard ook oplossingen worden aangedragen.

Het bedrijfsadvies wordt altijd uitgevoerd door de juiste persoon, dat kan een accountant zijn, een belastingadviseur, een advocaat of een notaris. Door de juiste persoon op de juiste taken in te zetten kan een hoge kwaliteit worden geboden terwijl de kosten lager liggen.

 

 

Nu meer weten!