De voordelen van OAMKB

professional
aan je zij

online
administraties

24/7
inzicht

vaste
maandprijs

Administratiekantoor OAMKB Venlo: Ik spar graag met ondernemers over hun bedrijf en laat de administratie automatisch verlopen

Een controller aanstellen is voor veel MKB bedrijven onhaalbaar. Vaak is de onderneming te klein om een fulltime functionaris aan te stellen. OAMKB heeft daarom een speciale formule voor MKB-bedrijven ontwikkeld; het controller abonnement. Kies je voor een abonnementsvorm, dan komt de controller op afgesproken tijdstippen bij je op bezoek. We bespreken dan uitgebreid de cijfers en alle zaken die op dat moment spelen binnen de organisatie. Daarbij geven we gevraagd en ongevraagd advies. Zo voorkomen we dat je te laat reageert en als gevolg daarvan ongewenste, impopulaire maatregelen moet nemen.

Een financial die de zaken onder controle heeft

Mijn naam is Maarten van de Voort. Ik ben een financial met een ruime ervaring in business control en management accounting, bij zowel multinationals als binnen het MKB. Na het afronden van de opleiding bedrijfseconomie ben ik gaan werken voor een klein accountantskantoor. Naast mijn werkzaamheden voor dit kantoor waar ik de nodige ervaring heb opgedaan, ben ik gestart met een controllersopleiding. Vervolgens heb ik de nodige controlling ervaring opgedaan bij een aantal multinationals.

Meer inzicht door de administratie uit te besteden

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem je deze zorgen graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar van transparantie houden. Daarom werk ik met een vaste prijs, zodat klanten niet opeens tegen hoge kosten aanlopen. Ook houd je altijd inzicht in de bedrijfsgegevens en ontvang je standaard een update. Misschien nog belangrijker: omdat ik zelf ondernemer ben, kan ikproactief meedenken over bedrijfsstrategieën en kostenposities.

 

 

Dit zijn het soort zaken waar ik ondernemers graag bij ondersteun:

 • Een analyse maken van de resultaten.
 • Cijfers vergelijken met de branche waarin je actief bent.
 • Een businessplan opstellen.
 • Een investeringsbegroting maken.
 • Liquiditeitsprognoses maken.
 • Automatiseringsprocessen onderzoeken.
 • De efficiency beoordelen.
 • In gesprek gaan over de toekomst.
 • In gesprek gaan met kredietverstrekkers.
 • Het samenstellen van de jaarrekening.
 • Het bedrijf gereed maken voor verkoop.
 • Meer inzicht door de administratie uit te besteden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Communicatie zonder drempels

Er bestaat een vooroordeel ten opzichte van financieel professionals dat ze afstandelijk en niet betrokken zijn. Helaas wordt deze veronderstelling in praktijk vaak bevestigd. Mijn benadering staat echter haaks op dit imago. Als lid van OAMKB, een nationaal netwerk van ondernemende accountants, adviseurs en administrateurs, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie inzien, daarnaast ben ik eenvoudig te bereiken via Skype en e-mail. En als iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, dan ben ik ook bereikbaar.

Ik ben als adviseur actief in de regio Venlo. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Neem daarom gerust eens contact op voor een kennismaking en een vrijblijvend adviesgesprek.

Uitproberen...

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt het gratis en vrijblijvend uitproberen. Je hoeft hiervoor alleen maar hier te klikken en te wachten op het resultaat. Je kunt direct veel tijd besparen en ontdekken hoe je bedrijf er op dit moment voor staat. Als je met mij in zee gaat, laat ik je zien hoe de software werkt, doe ik de verplichte aangiftes voor je en help ik je met je financiële doelstellingen en keuzes die je moet maken. Probeer het maar eens uit. Er zijn al meer dan 2.000 MKB-ondernemers je voor gegaan. Bekijk hier ons magazine.

Aan de slag...


Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer
Creatieve ideeën van ondernemers met moed

De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het ...

Lees meer
Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer
Creatieve ideeën van ondernemers met moed

De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het ...

Lees meer

Eenmalige extra

Salarisadministratie? Belastingadvies? Vereist een derde partij een accountantsverklaring? Of ben je op zoek naar een administratiekantoor in Venlo of online boekhouder die een arbeidscontract voor je opstelt? Dan wil je logischerwijs van tevoren weten wat hiervoor de exacte kosten zijn. Ook dan ben je bij ons administratiekantoor in Venlo aan het juiste adres. Wij geven je altijd heldere kosten en zijn zodoende nóóit onvoorspelbaar. Bekijk alle tarieven hier óf vraag een maatwerkofferte aan. Heb je andere vragen? Wil je belastingadvies? Of wil je onze software eens uitproberen? Kijk dan hier én hier!

Zelf met bedragen stoeien behoort met onze salarisadministratie voorgoed tot de verleden tijd: wij berekenen altijd de meest voordelige combinaties voor je. Op zoek naar een administratiekantoor in Venlo? Dan ben je bij OAMKB aan het juiste adres!
 

 

Ons verhaal