Financieel adviseur Venlo

Zoek je een financieel adviseur in Venlo? Een adviseur die je duidelijk, concreet en toepasbaar advies geeft? Een adviseur die verstand van zaken heeft en je door zijn flexibele gedachtegang nóg beter advies kan geven? Stop met zoeken, want Maarten van de Voort van OAMKB is deze financieel adviseur!

Financieel advies in Venlo óf online

Een ondernemer houdt van zijn zaak. Een ondernemer houdt over het algemeen niet van financiële zaken. Tenzij het over winst of goedgekeurde offertes gaat. Om ondernemers te helpen te doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven, biedt Maarten van de Voort van OAMKB financieel advies. In Venlo bedrijft Maarten zijn praktijk. OAMKB is echter zeer flexibel en innovatief. Je kunt dan ook bij deze financieel adviseur in Venlo te rade gaan als je thuis of elders bent. Bijvoorbeeld als je onderweg bent naar een afspraak, maar nog even een vraag hebt, of als je thuis je administratie doet en zeker wilt zijn dat je de goede cijfers in de aangifte invult om boetes te voorkomen.

Jóúw persoonlijke financieel adviseur

Maarten van de Voort van OAMKB is aangesloten bij OAMKB Nederland. Dit betekent dat hij dezelfde persoonlijke werkwijze hanteert als ieder ander die via OAMKB administratie, accountancy, boekhouding of advies aanbiedt. Vind je het fijn om persoonlijk te worden geholpen, dan ben je bij Maarten aan het juiste adres. Naast financiële vastlegging voor jouw bedrijf spart hij graag met je over je bedrijf. Zijn advies is dan ook helemaal op jou en je bedrijf toegespitst.

De mogelijkheden bij OAMKB Venlo

Maarten van de Voort van OAMKB is financieel adviseur in Venlo. Venlo is zijn stad en daarom helpt hij het liefst ondernemers die in dezelfde regio hun bedrijf uitoefenen. Je kunt de diensten van Maarten van de Voort vrijblijvend uitproberen. Na de gratis proefperiode kun je bij Maarten en zijn team met al je vragen en boekhouding terecht, vanaf 95 euro per maand. Lees meer informatie over de tarieven. Wil je precies weten wat het financieel advies in Venlo je kost? Wij stoeien wel met de cijfers! Vraag je offerte hier aan.

 

Nu meer weten!