Accountant Venlo

Ben je op zoek naar een accountant in Venlo of een accountantskantoor in Venlo voor administratieve hulp bij je onderneming? Wat dacht je dan van OAMKB Venlo? Dit is geen duur accountantskantoor in Venlo, maar een administratiekantoor dat zich specifiek richt op ondernemerszaken. Je kunt er terecht voor administratie, verloningen, boekhouding en advies bij allerhande ondernemerszaken. Daarnaast kun je ook voor accountancy in Venlo terecht.

Accountancy in Venlo

OAMKB Venlo wordt gerund door Maarten van de Voort. Hij is de man die je helpt bij verschillende taken, die je normaal bij een accountantskantoor in Venlo zou neerleggen. Een accountantskantoor draagt echter de naam 'accountant' en zal altijd vele malen duurdere diensten leveren dan een administratiekantoor zoals OAMKB Venlo. Terwijl beide kantoren ondernemers dezelfde diensten bieden.

Al deze activiteiten kunnen zowel door een accountant als een administrateur worden uitgevoerd.

De expertise van OAMKB Venlo

Als je zoekt naar een accountant in Venlo of je bedrijf wilt inschrijven bij een accountantskantoor in Venlo, dan zoek je waarschijnlijk gewoon een goede, betrouwbare partner die je helpt bij alle financiële zaken van je onderneming. Jaarverslagen opmaken, belastingaangiften doen, de financiële administratie bijhouden en controleren, en fiscaal advies geven. Maarten van de Voort, van OAMKB Venlo, werkt samen met tal van ondernemers met dezelfde wensen. Waar een accountantskantoor in Venlo vooral gespecialiseerd is in werken voor BV's en NV's, is Maarten van de Voort met zijn collega's in Venlo met name gespecialiseerd in werken voor ondernemers. Eenmanszaken, VOF's, kortom: het MKB.

Persoonlijke service

Doordat OAMKB Venlo gespecialiseerd is in het MKB, weten Maarten en zijn collega's als geen ander hoe belangrijk persoonlijke service voor kleinere bedrijven is. Ieder bedrijf is uniek en vaak hebben MKB-bedrijven veel baat bij persoonlijk advies, fiscaal én strategisch.

Ben je benieuwd naar hoe je van onze diensten gebruik kunt maken? Kijk verder op de website en neem bij vragen gerust contact met ons op!

 

Nu meer weten!